46000400916

با ما در تماس باشـید

اصول لینک سازی داخلی همراه 2 استراتژی قدرتمند

لینک سازی داخلی برای سئو:همه وب سایت های بزرگ دارای سه ویژگی مشترک هستند. 1.پیمایش آنها آسان است2.می توانید اطلاعات مرتبط را به سرعت پیدا کنید3. و محتوای غنی و منظمی دارند.

چگونه این وب سایت ها به این امر دست می یابند؟ آنها از قدرت لینک داخلی استفاده می کنند. پیوندهای داخلی به شما کمک می کنند تا یک تجربه کاربری عالی (UX) ایجاد کنید و بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را تقویت کنید. در این مقاله خواهید آموخت که چگونه لینک سازی داخلی به سئو کمک می کند. ما همچنین استراتژی‌های لینک داخلی ضروری و بهترین شیوه‌ها را برای رتبه‌بندی بالا در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) پوشش خواهیم داد.

چرا و چگونه؟قبل از اینکه محتوای شما بتواند رتبه بندی کند، به لینک نیاز دارد. Google پست‌ها و صفحات شما را زمانی که از جایی در وب به آن لینک داده می‌شود، به بهترین وجه پیدا می‌کند. لینک های داخلی همچنین محتوای شما را به هم متصل می کنند و به گوگل ایده ای از ساختار وب سایت شما می دهند.

آنها می توانند یک سلسله مراتب را در سایت شما ایجاد کنند و به شما این امکان را می دهند که مهم ترین صفحات و پست ها را با ارزش لینک بیشتری نسبت به سایر صفحات با ارزش کمتر ارائه دهید. بنابراین، استفاده از استراتژی لینک داخلی مناسب می تواند سئوی شما را تقویت کند! در این مقاله، اهمیت پیوند داخلی، نحوه برخورد با آن و اینکه چگونه Yoast SEO می تواند به شما در پیوند داخلی کمک کند، بحث خواهیم کرد.

لینک های داخلی چیست؟

پیوند داخلی هر پیوندی از یک صفحه در وب سایت شما به صفحه دیگر در وب سایت شما است. کاربران و موتورهای جستجوی شما از پیوندها برای یافتن محتوای وب سایت شما استفاده می کنند. کاربران شما از پیوندها برای پیمایش در سایت شما و یافتن محتوایی که می خواهند پیدا کنند استفاده می کنند. موتورهای جستجو نیز از لینک ها برای پیمایش سایت شما استفاده می کنند. آنها صفحه ای را نمی بینند اگر پیوندی به آن وجود نداشته باشد.

چندین نوع لینک داخلی وجود دارد. علاوه بر پیوندهای موجود در صفحه اصلی، منو، فید پست، ساید بار، فوتر و غیره، می توانید پیوندهایی را نیز در محتوای خود اضافه کنید. ما به آن پیوندهای متنی می گوییم. پیوندهای متنی کاربران شما را به محتوای جالب و مرتبط راهنمایی می کند. علاوه بر این، آنها به موتورهای جستجو اجازه می دهند تا تعیین کنند که چه محتوایی در سایت شما مرتبط است و ارزش آن را تعیین کنند. هر چه یک صفحه مهم لینک های بیشتری دریافت کند، برای موتورهای جستجو از اهمیت بیشتری به نظر می رسد. بنابراین، لینک های داخلی خوب برای سئوی شما بسیار مهم هستند.

بر اساس مکانی که در یک صفحه وب ظاهر می شوند، می توانیم پیوندهای داخلی را به سه دسته تقسیم کنیم: پیوندهای متنی، ناوبری و پیوندهای لنگر.

Types of internal links.

اینها پیوندهای داخلی هستند که در محتوای یک صفحه وب ظاهر می شوند. آنها همچنین به عنوان پیوندهای ویرایشی یا پیوندهای درون متنی شناخته می شوند. هنگام بحث درباره یک ایده در یک صفحه وب، ممکن است یک پیوند متنی به صفحه دیگری قرار دهید که این مفهوم را به تفصیل بیان می کند یا ایده مرتبط را پوشش می دهد. این به بازدیدکنندگان وب سایت اجازه می دهد تا به عمق موضوع خاصی بپردازند.

به عنوان مثال، در اینجا یک مقاله Semrush است که نحوه رتبه بندی بالاتر در SERP را توضیح می دهد و به طور خلاصه در مورد هدف جستجو بحث می کند. پیوند داخلی با «search intent» به عنوان انکر تکست به مقاله دیگری منتهی می‌شود که بر آن موضوع تمرکز دارد.

نمونه ای از پیوند متنی (image source)

پیوندهای درون متنی فقط برای بازدیدکنندگان وب سایت شما مفید نیستند. آنها به موتورهای جستجو نیز کمک می کنند. پیوندهای متنی با متن لنگر توصیفی به Google کمک می‌کند محتوای شما را بهتر درک کند. Google پیوندهای متنی را در یک صفحه وب دنبال می‌کند تا صفحات جدید و مرتبط را در وب‌سایت کشف کند.

اینها لینکهای داخلی هستند که در منوی ناوبری یک وب سایت یافت می شوند. به عنوان مثال، هدر صفحه اصلی شما ممکن است دارای لینکهای ناوبری به محصولات، خدمات مشتری، وبلاگ یا سایر صفحات مهم شما باشد. پیوندهای ناوبری ممکن است در قسمت های دیگر وب سایت شما نیز ظاهر شوند. در اینجا چند نمونه آورده شده است:

  • نوار کناری(ساید بار): پیوندهایی به فهرستی از صفحات مربوط به یک صفحه وب.
  • سرصفحه(هدر): پیوندها به صفحات اصلی یک وب‌سایت در منوی ناوبری بالا.
  • CTA: پیوندهایی که به بازدیدکنندگان کمک می‌کنند تا یک اقدام را انجام دهند، مانند خرید یا دانلود.
  • اسلایدر مقالات: پیوند به مقالات یا صفحات وب مرتبط در انتهای مقاله.
  • پاورقی(فوتر): پیوندهایی در پایین صفحه که اطلاعات مربوط به کسب و کار را به اشتراک می گذارند.
  • Breadcrumbs (ناوبری صفحه): پیوندهایی در بالای صفحه که به بازدیدکنندگان کمک می‌کند شناسایی کنند که در یک وب‌سایت کجا هستند.

بیایید به چند نمونه از پیوندهای ناوبری در وب سایت Clearscope نگاه کنیم. منوی ناوبری بازدیدکنندگان را به صفحات اصلی مانند قیمت گذاری، وبینارها و پشتیبانی هدایت می کند. دو پیوند CTA در بالا سمت راست به کاربران اجازه می دهد وارد سیستم شوند (یا یک حساب جدید ایجاد کنند) و درخواست نسخه نمایشی کنند. این صفحه همچنین دارای پیوندهایی است که به مقالات منتهی می شود.

نمونه هایی از پیوندهای ناوبری در صفحه وبلاگ Clearscope.

Anchor links (or jump links) یک قسمت از یک صفحه وب را به قسمت دیگری از همان صفحه پیوند دهید. لینک های موجود در فهرست مطالب نمونه هایی از لینک های لنگر هستند. پیوندهای لنگر به خوانندگان کمک می کند تا به سرعت به بخش دیگری از مقاله مراجعه کنند.

آنها همچنین زمانی مفید هستند که می خواهید به بخش خاصی از مقاله پیوند داخلی بدهید. لینک های لنگر درون صفحه به موتورهای جستجو کمک می کند تا ساختار وب سایت شما را درک کنند. Google اغلب این پیوندهای لنگر را انتخاب می کند و آنها را به عنوان پیوندهای سایت در SERP ها ارائه می کند. پیوندهای سایت میانبرهایی برای یک مقاله هستند که همراه با نتایج موتور جستجو ظاهر می‌شوند.

به عنوان مثال، از مقاله Clearscope «خوشه‌های موضوعی: آنها چه هستند؟ آیا آنها به سئو شما کمک می کنند؟ گوگل دو پیوند لنگر را انتخاب کرد و آنها را به عنوان پیوندهای سایت در SERP برای «خوشه‌های موضوعی» ارائه کرد. از آنجایی که گوگل لینک های سایتی را ارائه می دهد که با هدف جستجو مطابقت دارند، کاربران احتمالا روی این لینک ها کلیک خواهند کرد.

نمونه ای از نحوه نمایش لینک های سایت در SERP های گوگل (image source)

تفاوت لینک های داخلی در مقابل لینک های خارجی

لینک های داخلی و خارجی هر دو لینک هایی هستند که خواننده را به محتوای دیگری هدایت می کنند. اگرچه قالب بندی متن آنها یکسان است، اما بسیار متفاوت هستند. در حالی که لینک های داخلی بازدید کننده را به صفحات دیگر در همان وب سایت هدایت می کنند، لینک های خارجی (بک لینک ها) بازدید کننده را به صفحه ای در وب سایت دیگر هدایت می کنند.

وب مسترها کنترل کاملی بر لینک های داخلی خود دارند. آنها می توانند تصمیم بگیرند که کدام صفحات وب سایت آنها باید به یکدیگر پیوند داشته باشند. با این حال، آن‌ها نمی‌توانند پیوندهای ورودی، یعنی پیوندهایی از وب‌سایت‌های خارجی که به صفحه وب آن‌ها منتهی می‌شوند را کنترل کنند. بهترین کاری که می توانند انجام دهند این است که به گوگل بگویند برای جلوگیری از جریمه های سئو، بک لینک های وب سایت های اسپم خاصی را نادیده بگیرد.

وقتی یک وب سایت معتبر به وب سایت شما لینک می دهد، گوگل آن را نشانه ای از اعتبار وب سایت شما می داند. بنابراین، لینک های خارجی به اعتبار بک لینک وب سایت شما کمک می کنند و لینک های داخلی به توزیع این اعتبار در بین صفحات مرتبط در وب سایت شما کمک می کنند.

جوناس سیکلر، تحلیلگر بازاریابی دیجیتال در Terakeet، دیدگاه جالبی را در یک وبینار Clearscope درباره پیوندهای داخلی به اشتراک گذاشت. فرض کنید وب سایت شما یک خانه است. پیوندهای خارجی قدرت را برای وب سایت شما به ارمغان می آورد (در قالب اعتبار دامنه و اعتماد). پیوندهای داخلی به توزیع این قدرت (اقتدار بک لینک) در سراسر وب سایت شما کمک می کنند.

پیوند داخلی یک عامل ضروری برای گوگل و سایر موتورهای جستجو است. اما چرا؟ گوگل برای کشف محتوا در وب سایت ها و رتبه بندی این محتوا در نتایج جستجو، پیوندها را دنبال می کند. اگر یک پست یا صفحه لینک های زیادی دریافت کند، این به گوگل نشان می دهد که یک مقاله ضروری یا با ارزش است. این برای پیوندهای داخلی و همچنین خارجی به حساب می آید. پیوند داخلی چیزی است که شما به عنوان مالک سایت کنترل می کنید. شما بازدیدکنندگان و گوگل را با لینک های داخلی صحیح به مهم ترین صفحات خود هدایت خواهید کرد.

بیایید بررسی کنیم که چگونه موتورهای جستجو از پیوندهای داخلی برای فهرست بندی و رتبه بندی صفحات وب شما استفاده می کنند.

چگونه لینک سازی داخلی به سئو شما کمک می کند.

پیوندهای داخلی روابط بین محتوا را ایجاد می کنند

گوگل وب سایت ها را با دنبال کردن لینک های داخلی و خارجی با استفاده از رباتی به نام Googlebot می خزند. این ربات به صفحه اصلی وب سایت می رسد، صفحه را رندر می کند و اولین پیوند را دنبال می کند. با دنبال کردن پیوندها، گوگل می تواند رابطه بین صفحات مختلف، پست ها و سایر محتواها را بررسی کند. به این ترتیب، گوگل متوجه می شود که کدام صفحات در سایت شما موضوعی مشابه را پوشش می دهند.

به عنوان مثال، این پست دارای پیوندهایی به برچسب‌های «سئوی محتوا»، «پیوند داخلی» و «ساختار سایت» است. با افزودن این پیوندها مطمئن می شویم که گوگل متوجه شده است که محتوای آن صفحات با محتوای این پست مرتبط است.

لینک های داخلی به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای شما را بهتر پیدا کنند

فرض کنید یک پست وبلاگ جدید در مورد تجزیه و تحلیل محتوای رقابتی منتشر کرده اید. از آنجایی که این یک پست جدید است، موتورهای جستجو هنوز آن را ایندکس نکرده اند. پیوند داخلی راهی برای تسریع ایندکس کردن است. بنابراین، اگر یک پیوند داخلی از یک پست وبلاگ با عملکرد برتر در مورد هرس محتوا به این مقاله جدید اضافه کنید، ممکن است Google این پیوند را دنبال کند تا پست تحلیل محتوای رقابتی شما را کشف کند.

همانطور که وب سایت ها از نظر اندازه و پیچیدگی رشد می کنند، محتوای یتیم برای بسیاری به یک مسئله تبدیل می شود. محتوای یتیم به صفحاتی در وب‌سایت شما اشاره می‌کند که هیچ پیوند داخلی به آنها اشاره نمی‌کند. این مشکل به این دلیل است که موتورهای جستجو نمی توانند آنها را بدون پیوند داخلی برای هدایت ربات Google به این صفحات پیدا و فهرست کنند.

اگرچه امروزه وب‌سایت‌ها دارای نقشه‌های سایت هستند که نشانی‌های وب اکثر صفحات را فهرست می‌کند، موتورهای جستجو ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا در نهایت به این صفحات برسند. این امر مخصوصاً برای وب‌سایت‌های بسیار بزرگی که منابع زیادی برای خزیدن مصرف می‌کنند یا سایت‌های تازه ایجاد شده‌ای که اغلب توسط Google بازدید نمی‌شوند، صادق است. افزودن پیوندهای داخلی به صفحات تازه منتشر شده، راه های بیشتری را برای دستیابی به آن محتوا در اختیار موتورهای جستجو قرار می دهد.

How internal linking helps Google index new pages faster.

اولویت بندی

در یک وبینار Google، جان مولر  خاطرنشان کرد که پیوندهای داخلی به Google کمک می‌کنند تا مهمترین صفحات شما را پیدا کند. گوگل از لینک سازی داخلی به عنوان شاخصی برای اهمیت یک صفحه در وب سایت استفاده می کند. هر چه پیوندهای داخلی به یک صفحه بیشتر باشد، اهمیت آن بیشتر می شود.

ساختار و زمینه

پیوندهای داخلی به موتورهای جستجو کمک می کند تا ساختار وب سایت شما را درک کنند. علاوه بر نمای کلی کل ساختار وب سایت، این پیوند همچنین به موتورهای جستجو کمک می کند تا زمینه صفحات جدید را درک کنند. سیکلر در وبینار خود در Clearscope توضیح داد که انکر تکست و پاراگراف اطراف پیوند داخلی موتورهای جستجو را در مورد محتوای صفحه هدف مطلع می کند.

اقتدار و تخصص

Google تجربه، تخصص، اقتدار و اعتماد (E-E-A-T) را به عنوان تعیین کننده کیفیت صفحه وب توصیه می کند. بنابراین، ایجاد اقتدار و تخصص به شما کمک می‌کند در SERP رتبه بهتری کسب کنید. یک وب‌سایت با پیوند خوب بین محتوای ستون‌ها و خوشه‌های موضوعی ممکن است Google را متقاعد کند که وب‌سایت اطلاعات گسترده و معتبری دارد – یک سیگنال مثبت از کیفیت یک وب‌سایت.

ارزش پیوند (Link value)

گوگل علاوه بر درک رابطه بین محتوا، ارزش لینک را بین تمام لینک‌های یک صفحه وب تقسیم می‌کند. اغلب، صفحه اصلی یک وب سایت دارای بیشترین ارزش لینک است زیرا بیشترین بک لینک را دارد. این مقدار پیوند بین تمام پیوندهای آن صفحه اصلی به اشتراک گذاشته خواهد شد. مقدار پیوند ارسال شده به صفحه زیر بین پیوندهای موجود در آن صفحه و غیره تقسیم می شود.

بنابراین، جدیدترین پست‌های وبلاگ شما ارزش پیوند بیشتری خواهند داشت اگر به جای اینکه فقط در صفحه دسته‌بندی به آن‌ها پیوند دهید، از صفحه اصلی پیوند دهید. و اگر پست‌های اخیر از صفحه اصلی به آن‌ها پیوند داده شوند، Google سریع‌تر پیدا می‌کند.

وقتی متوجه شدید که پیوندها ارزش پیوند خود را منتقل می کنند، خواهید فهمید که پیوندهای بیشتر به یک پست به معنای ارزش بیشتر است. به این دلیل که گوگل صفحه ای با تعداد زیادی لینک ارزشمند را مهم تر می داند. شانس رتبه بندی آن صفحه را افزایش خواهید داد.

راه اندازی یک استراتژی لینک سازی داخلی(شماره 1 )

برای سئوی شما بسیار مهم است که استراتژی لینک داخلی خود را به طور منظم ارزیابی و بهبود بخشد. این یکی از راه های بهبود تناسب وب سایت شماست. با افزودن پیوندهای داخلی مناسب، مطمئن می شوید که گوگل موارد زیر را درک می کند:

  • ارتباط صفحات؛
  • رابطه بین صفحات؛
  • و ارزش صفحات

هنگام تنظیم استراتژی لینک داخلی خود، باید چندین چیز را در نظر بگیرید. نحوه انجام این کار به سایت و اهداف شما بستگی دارد، اما مراحل زیر یک قانون کلی خوب است.

1.ساختار ایده آل سایت خود را تعیین کنید

ما همیشه به صاحبان وب سایت توصیه می کنیم که وب سایت خود را به صورت یک هرم تصور کنند. در بالای آن صفحه اصلی شما قرار دارد. در زیر برخی از بخش‌ها یا دسته‌ها، و در پایین‌تر پست‌ها و صفحات جداگانه وجود دارد . و احتمالاً با زیر شاخه‌ها در بین آنها.

هرم ساختار سایت ایده آل

اگر آن را به خوبی انجام دهید، منوی وب سایت شما باید این ساختار را منعکس کند. در راهنمای نهایی ما برای ساختار سایت، می توانید نحوه ایجاد بهترین ساختار سایت برای سایت خود را بخوانید.

2.تصمیم بگیرید که مهمترین محتوای شما چیست

اگر تعیین کنید مهم ترین محتوای شما چیست، کمک خواهد کرد. اگر مطمئن نیستید،به طور خلاصه، این بهترین و کامل ترین محتوای شما در مورد هسته کسب و کار شما است. این محتوایی است که می‌خواهید افراد هنگام جستجوی موضوعات یا محصولاتی که شما در آن تخصص دارید پیدا کنند.

باید پیوندهای زیادی اضافه کنید تا به گوگل اطلاع دهید که این مهمترین محتوای شماست. نقاط مختلفی وجود دارد که از آنجا می توانید به محتوای سنگ بنای خود پیوند دهید. در اینجا، رایج‌ترین گزینه‌ها، از کپی پست شما تا پیمایش شما را ارائه می‌کنیم.

3. پیوندهای متنی را اضافه کنید

هنگامی که مقالات مختلفی در مورد یک موضوع خاص می نویسید، باید آنها را به صورت متنی پیوند دهید. این به گوگل – و کاربران شما – نشان می دهد که آن مقالات به صورت موضوعی مرتبط هستند. می توانید مستقیماً از جملات موجود در نسخه خود پیوند دهید یا پیوندهایی را در انتهای پست خود اضافه کنید

علاوه بر این، شما می خواهید به گوگل نشان دهید که کدام مقاله سنگ بنای شماست: کامل ترین مقاله شما در این موضوع. برای انجام این کار، باید در تمام مقالات مربوط به این موضوع، پیوندی به سنگ بنا اضافه کنید. و فراموش نکنید که از سنگ بنا به پست های فردی پیوند دهید.

پیوند متنی: یک مثال

سئو مثبت ما یک مقاله محتوایی به نام «آموزش سئو حرفه ای رایگان » دارد. این پست برای همه سوالات جستجوی مرتبط در مورد [آموزش سئو] در نتایج جستجوی گوگل رتبه بندی می شود.

بنابراین ما پیوندهایی از مقالات مرتبط دیگر، مانند «سئو خارجی چیست؟»، «راهنمای جامع سئو داخلی در 2024» یا «کلمه کلیدی چیست» را به مقاله اصلی اضافه کرده‌ایم. و ما از مقاله اصلی به این پست ها لینک می دهیم. با انجام این کار، گوگل متوجه خواهد شد که راهنمای نهایی حاوی بیشترین اطلاعات در مورد [آموزش سئو] است. بنابراین، در پایان، گوگل راهنمای نهایی را بالاتر از سایر پست های کوتاه تر در مورد آموزش سئو رتبه بندی می کند.

4.پیوند صفحات سلسله مراتبی

اگر وب سایت شما دارای صفحات سلسله مراتبی است، صفحات والدین را به صفحات فرزند آنها پیوند دهید و بالعکس. همچنین، به یاد داشته باشید که صفحات خواهر و برادر را به یکدیگر پیوند دهید. در یک سایت خوب سازماندهی شده، این صفحات باید به یکدیگر مرتبط باشند و اتصال آنها به این شکل کاملا منطقی است.

5. اضافه کردن یک بخش پست مرتبط را در نظر بگیرید

می‌توانید افزونه‌ها و ماژول‌های زیادی برای اضافه کردن بخش‌های کامل پست مرتبط به پست‌های خود پیدا کنید. این یک راه عالی برای نمایش پست های خود به بازدیدکنندگان بیشتر است. اگر از یکی استفاده می کنید، توصیه می کنیم بررسی کنید که آیا پست های مرتبط مرتبط هستند یا خیر. اگر مطمئن نیستید، پیوند دادن به پست ها به صورت دستی احتمالاً بهترین است.

6. سعی کنید پیوندهای ناوبری را اضافه کنید

علاوه بر پیوند از پست‌ها و صفحات مرتبط با موضوع، می‌توانید با افزودن پیوندهایی از صفحه اصلی یا منوی پیمایش بالا، محتوای سنگ بنای خود را معتبرتر کنید. اگر این کار را با پست‌ها و صفحاتی که برای کسب‌وکارتان مهم هستند انجام دهید، مفید خواهد بود. این به این پست ها یا صفحات ارزش لینک زیادی می دهد و آنها را در چشم گوگل تقویت می کند.

7.پیوندهایی را به طبقه بندی های خود اضافه کنید

طبقه بندی ها، مانند دسته ها و برچسب ها، به شما کمک می کنند تا سایت خود را سازماندهی کنید و به کاربران و گوگل کمک می کند تا محتوای شما را درک کنند. اگر وبلاگ دارید، افزودن پیوندهای داخلی به طبقه بندی هایی که پست به آن تعلق دارد می تواند مفید باشد. افزودن پیوند به دسته و برچسب‌ها به گوگل کمک می‌کند ساختار وبلاگ شما را درک کند و به بازدیدکنندگان کمک می‌کند پست‌های مرتبط را راحت‌تر پیمایش کنند.

به عنوان مثال، در صفحه اول وبلاگ سئوی خود، ما به چندین صفحه ، از جمله SEO فنی و اصول اولیه سئو، پیوند می دهیم.

8.به آخرین پست های خود پیوند اضافه کنید

یک روش خوب پس از انتشار یک پست یا صفحه این است که به آن پست جدید منتشر شده از سایر محتوای سایت خود پیوند دهید. البته پست ها یا صفحاتی که به پست اخیراً منتشر شده لینک می دهند باید موضوعی مشابه داشته باشند. شما نباید فقط از یک پست یا صفحه تصادفی در سایت خود به این پست جدید پیوند دهید.

اکنون، این ممکن است دلهره آور به نظر برسد، به خصوص اگر به طور منظم محتوا را منتشر کنید. اما ارزش این را دارد که زحمت بکشید، زیرا در نهایت با انبوهی از محتوای یتیم که نیاز به تعمیر دارد، مواجه نخواهید شد. علاوه بر این، افزودن لینک‌های داخلی به جدیدترین پست‌های شما تضمین می‌کند که خزنده‌های موتور جستجو می‌توانند وقتی در صفحات دیگر سایت شما فرود می‌آیند، آنها را بخزند و فهرست کنند.

9.اضافه کردن لینک به پست های محبوب را در نظر بگیرید

آخرین گزینه ای که باید به آن اشاره کرد ایجاد پیوندهای داخلی به محبوب ترین پست ها یا صفحات وب سایت شما است. این بخش ها را در نوار کناری یا پاورقی وب سایت خود ایجاد کنید تا در تمام صفحات و پست ها ظاهر شوند. با انتقال ارزش پیوند به این محبوب ترین پست ها از صفحات مختلف، آنها تقویت می شوند. علاوه بر این، پست‌ها برای بازدیدکنندگان قابل دسترسی‌تر خواهند بود و ترافیک را افزایش می‌دهند و ترافیک بیشتر نشانه مثبتی برای گوگل است.

استراتژی های لینک داخلی برای تقویت سئوی شما(شماره 2)

این بهترین استراتژی های لینک داخلی به شما کمک می کند سئوی خود را با حداقل تلاش تقویت کنید.

Internal linking strategies to boost SEO.

وقتی یک صفحه وب به دیگری پیوند می‌دهد، بخشی از اعتبار خود را به صفحه مقصد می‌دهد. این برای پیوندهای داخلی و خارجی صادق است. فرض کنید یک صفحه نسبتا جدید دارید که هیچ وب سایت خارجی به آن لینک نمی دهد. می‌توانید با پیوند دادن برخی از صفحات با عملکرد بالا به آن، آن را تقویت کنید.

این به اشتراک گذاری سهام لینک باید بخشی ضروری از استراتژی لینک سازی داخلی شما باشد. با این حال، برای انجام این کار، باید صفحاتی را که به صورت متنی مرتبط هستند پیوند دهید.

ابتدا فهرستی از صفحات با عملکرد برتر خود را تهیه کنید. شما می توانید به سرعت این اطلاعات را از کنسول جستجوی گوگل دریافت کنید. سپس، فرصت های پیوند از این صفحات به صفحات جدید یا کم کارکرد با محتوای مرتبط را بررسی کنید. اگر صفحه ای دارای رتبه SERP و ترافیک بالایی است اما محتوای زیادی ندارد، برای باز کردن فرصت های پیوند داخلی، محتوای بیشتری به صفحه اضافه کنید.

2.خوشه های موضوعی را با لینکهای داخلی آگاهانه تعریف کنید

پیوند داخلی یک راه آسان برای ایجاد یک خوشه موضوعی منظم است. شما یک مقاله ستونی در مرکز خوشه خواهید داشت. این می‌تواند یک مقاله جامع باشد که ایده‌های(سرفصلها) زیادی را لمس کند، و هر یک از این ایده‌ها (سرفصلها)در یک صفحه خوشه‌ای گسترش یافته است.

ایجاد کلاسترهای موضوعی از طریق پیوند داخلی مزایای زیادی دارد، از جمله:

  • کمک به موتورهای جستجو برای درک محتوای شما.
  • یافتن اطلاعات را برای بازدیدکنندگان شما آسان می کند.
  • انتقال اعتبار صفحات ستون به تمام صفحات خوشه.

هنگامی که یک موتور جستجو زمینه را بهتر درک می کند، ممکن است منجر به رتبه بندی بهتر شود. خوشه های خوب ساختار یافته به موتورهای جستجو نشان می دهند که شما چقدر هر موضوع را پوشش می دهید. این به شما کمک می کند تا وب سایت شما را به عنوان یک مرجع در یک کلمه کلیدی یا یک موضوع معرفی کنید.

پیوند داخلی همچنین می تواند صفحات برتر شما را تقویت کند.

به عنوان مثال، فرض کنید مقاله ای دارید که رتبه چهارم را در SERP دارد. افزودن چند پیوند داخلی به مقاله در برخی از صفحات معتبر دیگر ممکن است آن را به نقطه بالاتری برساند.

وب سایت شما ممکن است صفحات زیادی با محتوای مشابه داشته باشد. بنابراین، هنگامی که به صورت داخلی پیوند می دهید، ممکن است نامزدهای زیادی برای صفحه هدف وجود داشته باشد. در این صورت، صفحه ای را انتخاب کنید که بهترین نتایج سئو را به همراه دارد.

به عنوان مثال، وبلاگ Clearscope دو مقاله مشابه دارد، “5 دستیار نوشتن SEO” و “5 ابزار نوشتن محتوای SEO”. فرض کنید در حال ایجاد یک مقاله جدید با عنوان «مراحل اساسی نوشتن سئو هستیم». این یک فرصت پیوند داخلی برای مقاله ای در مورد ابزارهای نوشتن SEO دارد. اکنون دو گزینه برای صفحه هدف داریم. بنابراین، ما عملکرد سئوی دو مقاله مشابه را از طریق عواملی مانند رتبه بندی فعلی آنها در SERP، ترافیک ماهانه و نرخ کلیک (CTR) مقایسه می کنیم، سپس به مقاله با مقادیر بهتر برای این معیارها پیوند می دهیم.

پیوندهای شکسته پیوندهای داخلی به صفحات وبی هستند که وجود ندارند. اگر آن صفحه حذف شود یا دسترسی محدود شود، ممکن است پیوند داخلی به یک صفحه وب خراب شود. اگر URL مقصد اصلاح شود، ممکن است یک پیوند نیز خراب شود.

تعمیر لینک های شکسته به دو دلیل باید یک بخش اساسی از استراتژی پیوند داخلی شما باشد:

  • بهبود UX: بازدیدکنندگان وب‌سایت برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یک موضوع یا انجام یک عمل، روی پیوند داخلی کلیک می‌کنند. برای مثال، آنها ممکن است برای دانلود کتاب الکترونیکی، روی پیوند CTA کلیک کنند. لینک شکسته بازدیدکنندگان را به بن‌بست می‌برد و ممکن است بازدیدکننده ناراضی وب‌سایت را ترک کند. این یک UX بد ایجاد می کند و وب سایت شانس تبدیل یک مشتری بالقوه را از دست می دهد. نظارت و رفع لینک های شکسته یک UX عالی را تضمین می کند و تبدیل ها را ارتقا می دهد.

  • عملکرد SEO خود را حفظ کنید: Google UX را به عنوان یک عامل رتبه‌بندی در نظر می‌گیرد. کاربران ممکن است در صورت مواجهه با لینک های شکسته به سرعت از آنجا خارج شوند و نرخ پرش را افزایش دهند. UX بد و نرخ پرش بالا ممکن است موتورهای جستجو را وادار کند تا یک وب سایت را از SERP پایین بیاورند.

زنجیره‌های تغییر مسیر به همان اندازه بد هستند. فرض کنید یک بازخوانی محتوا انجام می‌دهید و مقاله A را به یک URL جدید، مقاله B هدایت می‌کنید. ممکن است از بسیاری از صفحات به مقاله A پیوندهای داخلی داشته باشید. بنابراین، خوانندگانی که روی آن پیوندها کلیک می‌کنند به مقاله B هدایت می‌شوند. UX و موتورهای جستجو را سردرگم می کند.

شما باید زنجیره های تغییر مسیر (ریدایرکت) را شناسایی کرده و مستقیماً به URL مقصد پیوند دهید.

صفحه وب بدون پیوند داخلی که به آن منتهی می‌شود به عنوان صفحه یتیم شناخته می‌شود. کاربران شما ممکن است هرگز به آن صفحه نرسند و موتورهای جستجو نتوانند به سرعت آن را ایندکس کنند. بنابراین، هر زمان که یک صفحه جدید ایجاد می کنید، مطمئن شوید که حداقل برخی از لینک های داخلی به آن منتهی می شوند.

پیوندهای ناوبری برای ایجاد یک سلسله مراتب وب سایت عالی هستند. لینک سازی داخلی هوشمند می تواند ساختار سایت قابل فهمی ایجاد کند که مخاطبان هدف و موتورهای جستجوی شما را تحت تاثیر قرار دهد. گوگل می گوید معماری پیوند قوی به آن کمک می کند تا وب سایت شما را بهتر درک کند.

یک ساختار پیوند داخلی خوب همچنین ممکن است لینک های سایت بیشتری را در SERP ها برای شما به ارمغان بیاورد. به عنوان مثال، اگر “Clearscope” را در گوگل جستجو کنید، اولین نتیجه یک پیوند به صفحه اصلی Clearscope به همراه پیوندهای سایت به صفحات فرود اصلی است.

نمونه ای از نحوه انتخاب سایت توسط گوگل از یک وب سایت با ساختار مناسب.

پیوندهای ناوبری همچنین برای سازماندهی خوشه های موضوعی و درگیر نگه داشتن بازدیدکنندگان وب سایت مفید هستند.

در اینجا چند کار وجود دارد که می توانید با پیوندهای ناوبری انجام دهید:

  • یک نوار کناری برای هدایت بازدیدکنندگان به محتوای مرتبط ایجاد کنید.
  • بخش «مقالات مرتبط» یا «ادامه مطلب» را در انتهای مقاله اضافه کنید.
  • یک صفحه دسته بندی ایجاد کنید که در منوی ناوبری شما به همراه یک منوی فرعی که صفحات خوشه آن را نمایش می دهد، ظاهر شود.

لینک سازی داخلی یک کار یکبار مصرف نیست. شما باید به بررسی پیوندهای داخلی خود ادامه دهید و تنظیمات را انجام دهید.

این وظایف را به چک لیست حسابرسی لینک خود اضافه کنید:

  • با گسترش خوشه های موضوعی، پیوندهای بیشتری به صفحات ستون و فرزند اضافه کنید.
  • زمانی که صفحات خوشه ای جدید به هم مرتبط باشند، به یکدیگر متصل شوند.
  • پیوندهای مقالات قدیمی را برای اشاره به مقالات جدید به روز کنید.
  • برای جلوگیری از یتیم شدن صفحات، پیوندهایی به محتوای جدید اضافه کنید.

بهترین شیوه های سئو لینک داخلی

اکنون که استراتژی‌های اساسی ایجاد لینک داخلی را می‌دانید، اجازه دهید به چند روش برتر نگاه کنیم.

بهترین شیوه های سئو پیوند داخلی

پیوندهای داخلی به شما کمک می کند تا ساختار وب سایت را تعریف کنید و مقالات مرتبط را پیوند دهید. با این حال، شما نباید در آن زیاده روی کنید. هیچ قانون مشخص و صریحی در مورد تعداد بهینه پیوندها وجود ندارد. ممکن است بسته به صفحه متفاوت باشد.

به عنوان مثال، یک صفحه ستونی ممکن است پیوندهای داخلی بیشتری نسبت به یک صفحه کلاستر یا فرعی داشته باشد. اتان اسمیت، مدیر عامل Graphite، یک آژانس برتر سئو و بازاریابی رشد، پیشنهاد می‌کند که 10-20 پیوند داخلی بهینه هستند. اما چگونه تعداد زیاد لینک های داخلی به یک صفحه آسیب می زند؟

در وبینار گوگل، مولر مشکلاتی را که می توانند ایجاد کنند توضیح داد:

فرض کنید هر صفحه وب سایت خود را به هر صفحه دیگری پیوند داده اید. هر صفحه دارای پیوندهای بسیار زیادی است که به آن اشاره می کنند، که باعث می شود Google نتواند مهمترین صفحات شما را تعیین کند. این نیز ساختار وب سایت شما را خراب می کند.

مولر همچنین اشاره کرد که استفاده از لینک های داخلی بیش از حد می تواند جریان اعتبار پیوند را کاهش دهد و یک UX بد ایجاد کند. بنابراین، اگر تعداد زیادی لینک داخلی در محتوای یک صفحه وب دارید، آنها را به یک نوار کناری یا یک اسلایدر (کروسل) «موضوعات مرتبط» در پایین صفحه خود منتقل کنید.

پیوندهای داخلی اضافی را به عنوان پست های مرتبط در انتهای صفحه به یک صفحه اضافه کنید.

انکر تکست را بهینه کنید

Anchor text برای سئو ضروری است زیرا به خزنده های موتورهای جستجو می گوید محتوای مقصد در مورد چیست. اگرچه استفاده از انکر تکست که دقیقاً با کلمه کلیدی هدف در مقاله مقصد مطابقت دارد می‌تواند منجر به جریمه در مورد پیوندهای خارجی شود، سیکلر گفت که این مورد برای پیوندهای داخلی صادق نیست.

بیایید به چند روش خوب برای انکر تکست نگاه کنیم:

  • محتوای مقصد: متن لنگر باید با محتوای صفحه مقصد مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال، اگر پیوند به مقاله ای در مورد رتبه صفحه منتهی شود، از «استراتژی سئو» به عنوان متن لنگر خود استفاده نکنید. در حالی که رتبه صفحه بخشی ضروری از سئو است، خوانندگان و موتورهای جستجو انتظار دارند مقاله هدف به طور کلی در مورد استراتژی های سئو صحبت کند.
  • هدف مقصد: متن لنگر همچنین باید با هدف مقاله مقصد مطابقت داشته باشد. اگر متن لنگر دارای کلمات «راهنمای چگونه» باشد، خواننده منتظر راهنمای گام به گام در صفحه مقصد است. اگر مقصد یک مقاله “مزایا و معایب” باشد، بازدیدکنندگان ممکن است احساس کنند فریب خورده اند.
  • عبارت منحصربفرد: همچنین مهم است که از یک متن لنگر برای پیوند دادن به صفحات وب مختلف استفاده نکنید. این برای پیوندهایی که در همان صفحه وب و کل وب سایت شما ظاهر می شوند صادق است. استفاده از متن لنگر یکسان برای مقالات مختلف ممکن است موتورهای جستجو را در مورد زمینه مقالات هدف گیج کند.
  • عبارت توصیفی: استفاده از عبارات عمومی مانند «اینجا را کلیک کنید» به عنوان متن اصلی ایده خوبی نیست. انکر تکست باید محتوای صفحه مقصد را توصیف کند.
Anchor text best practices.

از استفاده از قالب بندی اضافی خودداری کنید

وب سایت ها اغلب پیوندهای خود را با نشانگرهایی مانند ماژول های ردیابی خارپشت (UTM) قالب بندی می کنند تا بین منابع ترافیک ورودی به یک صفحه وب تمایز قائل شوند.

به عنوان مثال، در اینجا URL مقاله Ahrefs در مورد “چرا سیگنال های اجتماعی برای سئو مهم هستند” آمده است:

URL برای مقاله سیگنال های اجتماعی Ahrefs.

اگر Ahrefs این مقاله را در فیس بوک تبلیغ می کند، ممکن است پارامترهای UTM را به این URL اضافه کند تا مشخص کند چه تعداد از مردم از طریق فیس بوک از این مقاله بازدید کرده اند. پیوند ممکن است به این صورت باشد:

URL مقاله سیگنال های اجتماعی Ahrefs با پارامترهای UTM.

در حالی که این قالب بندی ایده خوبی برای پیوندهای خارجی به وب سایت شما است، شما نمی خواهید این کار را برای پیوندهای داخلی خود انجام دهید. به گفته دانیل وایزبرگ، یکی از مدافعان جستجو در Google، این کار داده‌های عملکرد شما را مخدوش می‌کند.

پارامترهای UTM برای پیوندهای داخلی بد هستند (اسکرین شات)

چگونه این اتفاق می افتد؟

هر زمان که کاربر روی یک لینک داخلی با پارامتر UTM کلیک کند، این یک جلسه جدید در نظر گرفته می شود. سپس گوگل آنالیتیکس جلسه اول را کاهش یافته در نظر می گیرد و نرخ پرش را افزایش می دهد و مدت زمان جلسه را کاهش می دهد. در واقعیت، کاربر هنوز در وب سایت شما است.

کنترل عمق خزیدن

عمق خزیدن (عمق کلیک) تعداد کلیک هایی است که برای رسیدن به صفحه خاصی از صفحه اصلی شما لازم است. باید استراتژی‌های پیوند داخلی خود را به دقت برنامه‌ریزی کنید تا مطمئن شوید صفحات شما در وب‌سایت شما دفن نمی‌شوند. این به شما در بهبود UX و SEO کمک می کند.

در یک وبینار Google، مولر توضیح می‌دهد که اگر صفحه‌ای چند کلیک از صفحات مهم مانند صفحه اصلی فاصله داشته باشد، ممکن است Google تصور کند که محتوا آنقدرها مهم نیست. اما اگر صفحه یک یا دو کلیک با صفحه اصلی فاصله داشته باشد، گوگل آن را یک صفحه مهم در نظر می‌گیرد و این به رتبه‌بندی سئو صفحه اضافه می‌کند. راه‌اندازی خوشه‌های موضوعی و مقالات ستونی با پیوند داخلی مناسب بین آنها به شما کمک می‌کند از صفحات مدفون جلوگیری کنید.

همچنین باید از پیوند دادن به صفحاتی که به صفحه دیگری هدایت می شوند اجتناب کنید – تغییر مسیرها عمق خزیدن را افزایش می دهند.

اطلاعات بیشتر در مورد پیوندهای داخلی

لینک های Nofollow

همچنین احتمالاً پیوندهایی دارید که برای سئو سایت خود مهم نیستند. به عنوان مثال، اگر یک لینک ورود به سیستم برای مشتریان خود در صفحه اصلی دارید، نمی خواهید ارزش پیوند را به صفحه ورود به سیستم خود انتقال دهید – آن صفحه نیازی به رتبه بالایی در نتایج جستجو ندارد. قبلاً می توانستید با دادن یک برچسب nofollow به آنها از از دست دادن ارزش پیوند به پیوندهای بی اهمیت جلوگیری کنید. یک تگ nofollow از گوگل می خواهد که پیوند را دنبال نکند، بنابراین هیچ ارزش پیوندی ارسال نمی شود.

اکنون ممکن است فکر کنید: “من پیوندهای کمتر مهم را دنبال نمی کنم تا به مهمترین پیوندها ارزش پیوند بیشتری بدهم.” در حالی که این کار در گذشته کار می کرد، گوگل توانمندتر شده است. اکنون به نظر می رسد که ارزش پیوند برای آن پیوندهای nofollow به طور خودکار به سایر پیوندهای صفحه منتقل نمی شود. پیوند nofollow به عنوان یک پیوند حساب می شود و ارزش پیوند از بین می رود.

بنابراین منطقی تر است که به جای nofollow برخی از لینک ها، لینک های کمتری در یک صفحه داشته باشید. افزودن تگ nofollow به این معنی نیست که آن صفحات هدف را نمی توان در نتایج جستجوی گوگل پیدا کرد. اگر نمی‌خواهید صفحات یا پست‌ها در نتایج جستجو ظاهر شوند، باید به آنها یک برچسب noindex بدهید. تگ noindex به این معنی است که گوگل نباید صفحه را رندر کند و نباید محتوایی را در فهرست گوگل قرار دهد تا در نتایج جستجو نشان داده شود.

نکات مهم انکر تکست

هنگامی که تصمیم گرفتید کدام پیوندها باید در یک صفحه باشند و کدام صفحات باید ارزش پیوند را دریافت کنند، استفاده از انکر تکست صحیح ضروری است. Anchor Text متن قابل کلیکی است که بازدیدکنندگان می بینند. به عنوان مثال، انکر تکست دو لینک داخلی در مثال زیر ‘link schemes’ و‘paid links’ هستند:

اگر انکر تکست را بیش از حد بهینه سازی کنید، ممکن است به وب سایت خود آسیب بزنید. منظور ما از بهینه سازی بیش از حد، پر کردن کلمات کلیدی است. قبلاً می‌توانستید به همه انکر تکست‌ها یک کلمه کلیدی بدهید و گوگل رتبه سایت شما را برای آن کلمه کلیدی بالاتر می‌برد.

امروزه گوگل آنقدر باهوش است که بفهمد محتوای اطراف انکر تکست بیشتر از خود انکر تکست درباره ارتباط یک کلمه کلیدی می گوید. بنابراین لطفاً مطمئن شوید که انکر تکست در محتوای شما طبیعی به نظر می رسد: استفاده از کلمات کلیدی اشکالی ندارد، اما کلمات کلیدی یکسانی را به انکر تکست هر پیوند اضافه نکنید.

پیوندهای داخلی با ساختار مناسب، UX شما را بهبود می بخشند و به موتورهای جستجو کمک می کنند تا صفحات جدیدی را در وب سایت شما پیدا کنند. آنها همچنین می توانند اعتبار پیوند را از صفحات با عملکرد برتر شما به صفحات دیگر در وب سایت شما منتقل کنند.

یک استراتژی عالی پیوند داخلی به شما کمک می کند ساختار سایت خود را تعریف کنید، خوشه های موضوعی ایجاد کنید و بازدیدکنندگان را به عمق وب سایت خود هدایت کنید. در نتیجه، سئوی شما را افزایش می دهد و بازدیدکنندگان را متقاعد می کند که مدت بیشتری در وب سایت شما بمانند. پیروی از بهترین شیوه های لینک سازی و ممیزی لینک های شما برای استفاده از قدرت لینک سازی داخلی ضروری است.

به عنوان مثال، باید تعداد بهینه پیوندها را انتخاب کنید و فقط صفحات مرتبط با زمینه را به هم متصل کنید. تعداد زیاد لینک های داخلی یا متن لنگر اشتباه می تواند به عملکرد سئو و UX وب سایت شما آسیب برساند. آیا آماده‌اید لینک‌های داخلی وب‌سایت خود را به سطح بعدی ببرید؟ ابزار پیوند موجودی Clearscope به شما کمک می کند تا به آنجا برسید.


منابع:

  • https://yoast.com/internal-linking-for-seo-why-and-how/
  • https://www.clearscope.io/blog/internal-links
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *